1/K Sınıfı Gönül Sofrası

GÖNÜL SOFRASI projemiz kapsaminda velilerimiz , okul idaremiz ,okul aile birligimiz ve sınıf öğretmenimiz eşliğinde kahvaltı yapıyoruz.Bir araya gelmedeki amacımız  ;okul İdaremiz okul işleyişi hakkında bilgi verirken velilerin beklenti, istek ve memnuniyetlerini dinliyorlar.

Bu kapsamda 20.02.2020 Perşembe günü 1-K Sınıfı velilerimizle bir araya geldik. Okul idaremiz ve velilerimiz okulumuzun giriş katındaki çok amaçlı sınıfta bir araya geldiler. Çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmeleri için 3 önemli unsur olan veli, okul idaresi ve öğretmenlerimiz Gönül Sofrası projesi kapsamında bir araya geliyorlar. Bu sayede çocuklarımız için yapılabilecekler detaylı olarak konuşma, fikir yürütme şansına sahip oluyoruz.

Etkinliğimize dahil olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Gönül Sofrası projemize birinci sınıflarimizla devam edeceğiz.

01.03.2020 87

01-03-202001-03-2020