4/H Sınıfı Yerli Malı Haftasına Uygun Çalışmaları

4/H Sınıfı Yerli Malı Haftasına Uygun Çalışmaları

4/H sınıfı veli ve öğretmenleri sınıf öğretmenlerinin yönlendirmesiyle yerli tüketimin bilinçli olarak artırmak amacıyla  tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemini'' vurguladılar. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına tutumlu olmak dendiğinin farkına varan öğrenciler annelerinin hazırladığı yiyecekleri okuldaki öğretmen ve idarecilerle paylaşarak yediler.

17.12.2019 318

16-12-201916-12-201916-12-201916-12-201916-12-201916-12-201916-12-201916-12-2019