Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin Düzgün'ün sınıf ziyaretlerini içeren video yayınlandı! İyi seyirler.

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin Düzgün'ün öğrencilerimizin etkinliklerine katılım kapsamında yaptığı sınıf ziyaretlerini içeren video yayınlandı! İyi seyirler.

Katkılarından dolayı videoyu yayına hazırlayan Merve Yaman'a, etkinliklere Hüseyin Bey ile birlikte katılan öğrenci işleri daire başkanımız Selçuk Özer'e, linklermizi öğretmenlerimize ulaşıtıran Osman Türk'e, her etkinliği günlük olarak Web sitemize yükleyen Özge Öztürk'e, linklerimizi sosyal medyaya taşıyan Pelin Erdoğan'a, Web grubumuz beyin takımı Feridun Çiftçi ve Gökhan Karaca'ya, bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen tüm öğretmen, öğrenci ve siz velilerimize teşekkür ederiz.

16.01.2020 3302