OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN  2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI    2. DÖNEMİ BAŞLANGIÇ MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ BAŞLANGIÇ MESAJI

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler;

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 2. Döneminin ilk günündeyiz. Öncelikle yeni eğitim öğretim yılı tüm milletimize, devletimize, veli, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

İstanbul Ticaret Odası İlkokulu idareci ve öğretmenleri olarak; hayata gülümseyen, mesleğini ve görevini önemseyen eğitim kadrosuyla; Öğrencilerimizi, kendini tanıyan, yeteneklerini bilen, değerlerine bağlı, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen soran, sorgulayan, eleştiren, Türkiye`nin aydınlık geleceği için sağlam karakterli bireyler yetiştirmek en büyük idealimizdir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminin öğretmen, öğrenci, velilerimiz ve tüm eğitim paydaşlarına hayırlı olmasını diler; tüm eğitim camiasına sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni ederim.

03.02.2020 1360