İstanbul Ticaret Odası İlkokulu

Vizyon: İstanbul Ticaret Odası İlkokulu, öğrencilerine anasınıfından 4. sınıfa kadar, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.

Misyon: Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları, teknolojiyi, modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanarak onları eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.

Pansiyon Bilgileri: Okulumuzun pansiyonu yoktur.
Saatler: Sabah Grubu (08:00-12:50) - Öğlen Grubu (13:10-18:00)
Isınma: Doğalgazlı merkezi kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda özel eğitim sınıflarımız hariç 3 adet 18+2 araç, servis taşımacılığı yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: #OkuldanDahaFazlası

WEB - https://bagcilarito.meb.k12.tr

Adres - 100.Yıl Mahallesi 2157.Sokak Numara 6 Bağcılar/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Yüzyıl Mahallesi-Bağcılar/İstanbul

Adres - 100.Yıl Mahallesi 2157.Sokak Numara 6 Bağcılar/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Topkapı/Bağcılar/ Yüzyıl Hatlarında Çalışan Minibüslerle veya Yüzyıl Köprüsü (Bağcılar)´dan geçen İ.E.T.T. Otobüs Hatlarıyla Rahatlıkla Ulaşım Sağlanabilmektedir.Okulumuz Kanal D televizyonu ve Matbaacılar sitesi karşı sokağında olup Otocenter yolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 18 km, ilçe merkezine ise 4 km uzaklıktadır.